Co média v týdnu 24/2018 dala

Uplynulý týden se titulní fotky na rozdíl od skutečného počasí nesly ve znamení tepla. Začal s tím Respekt. Zamyslel se nad tím, co za horka člověk v létě vydrží. Všechno. Jen při tom nesmí být zavřený ve vroucím prostředku městské hromadné dopravy. 

Horké chvilky zažívali nejspíš i představitelé nového dvoudílného filmu České televize Dukla 61, jenž se stal hlavním tématem Týdeníku Echo. Herci se potili a diváci podle nadšených kritik plakali.

Zapotíme se i při prohlížení ostatních titulů. Tomáš Klus zve celou hospodu! Cože? Jen na oběd?! A to jsi Čech, Tome?! Za co, Pane Bože, za co.

A co teprve až budeme s Jaromírem Bosákem fandit fotbalu! Krev, pot a slzy! Nebo tak nějak… Tak moc se budeme bít o ovladač, abychom alespoň na chvíli mohli přepnout na něco smysluplného… Třeba na zprávy! Kde zjistíme, že se nám trochu orosil samotný stát. Ono když ho ničí trend „levných taxíků“ a „domácích hotelů“, je těžké zůstat v klidu no…

Poslední kapky potu padnou při vzpomínání. Třeba na školní lavice a povinnou výuku matematiky. Euro praví, že škodí zdraví. Amen, podepisuji, abrakadabra na měsíc a zpátky, je to pravda nic než pravda. Fuj, radši nevzpomínat. A už jen vzpomínat budeme podle všeho brzy na Evropskou unii. Juncker ji prý pohřbí. No, pořád lepší, než kdyby na dvoře Evropské rady pálil červené trenýrky.

 

Přidat komentář